Bestilling.
Her får dere bestillingsinformasjon og link til registrering.

Bestilling og betalingsinformasjon.

Husk å sjekke kalenderen

Et godt alternativ hvis der ikke har egne sykler, er å ta et morgenfly. SAS og Norwegian har mange ruter til Stavanger. Jeg møter dere da på flyplassen. Hvis dere ønsker å komme kvelden før, kan jeg skaffe hotell.

Forskudd: Etter at vi har mottatt en reservasjon, må det innbetales et forskudd på kr 1000 per person for tur, og kr 500 for treningsleir.

Forsikring: Dere må ha deres egen reiseforsikring.

Utestående betaling: Du vil motta en kvittering og en beregning av balansen pr. e-post noen dager etter at du har betalt forskudd. Restbeløpet må betales inn senest en måned før avreise. Det vil bli sendt ut en påminnelse, men jeg anbefaler å skrive ut mailen med restbeløpet så snart dere mottar den.

Reiserute: GPS, kart, veibeskrivelse, etc. vil dere få ved ankomst.

Avbestillingsbestemmelser.

Når forskuddet er betalt: Blir reisen avbestilt før hele beløpet er betalt inn. blir forskuddet ikke betalt tilbake.

Når hele reisen er betalt: Blir reisen avbestilt tidligere enn 14 dager før reise, vil halve prisen på reisen bli refundert. Er det kortere tid en 14 dager før reisens start, blir ikke noe refundert.

Force majeure: Hvis dere opplever noe uforutsett, eller ankomsten blir forsinket,ta kontakt med meg. Jeg tilpasser turen og frakter dere til hotellet.