Reisebestilling og betalingsinformasjon for tur.
.

Priser inkludert Mva. per person.

Prisene er beregnet ut fra to personer på dobbeltrom.

Inkludert i turen er ferge inn Lysefjorden, transport av bagasje og overnatting med frokost. Hvis dere smører ekstra matpakke betales det separat.  

Hovedforfall på hele reisen er 30 dager før avreise.

Forskuddsbetaling.

Blir trukket fra når hovedbeløpet betales.

1000 Kr.

Priser på  Grønn tur inkludert forskudd.

7100 Kr.

Priser på Lysebotn rundt inkludert forskudd.


7800 Kr.

Leie av sykler seks dager per person.

450 Kr.

Leie av El-sykler seks dager per person.

(Begrenset antall.)

1450 Kr.

Ekstra overnatting på Sola strandhotell, per person.

650 Kr.

Betalingsløsninger.

Bestilling og betalingsinformasjon.

Husk å sjekke kalenderen

Et godt alternativ hvis der ikke har egne sykler, er å ta et morgenfly. SAS og Norwegian har mange ruter til Stavanger. Jeg møter dere da på flyplassen. Hvis dere ønsker å komme kvelden før, kan jeg skaffe hotell.

Forskudd: Etter at vi har mottatt en reservasjon, må det innbetales et forskudd på kr 1000 per person for tur, og kr 500 for treningsleir.

Forsikring: Dere må ha deres egen reiseforsikring.

Utestående betaling: Du vil motta en kvittering og en beregning av balansen pr. e-post noen dager etter at du har betalt forskudd. Restbeløpet må betales inn senest en måned før avreise. Det vil bli sendt ut en påminnelse, men jeg anbefaler å skrive ut mailen med restbeløpet så snart dere mottar den.

Reiserute: GPS, kart, veibeskrivelse, etc. vil dere få ved ankomst.

Avbestillingsbestemmelser.

Når forskuddet er betalt: Blir reisen avbestilt før hele beløpet er betalt inn. blir forskuddet ikke betalt tilbake.

Når hele reisen er betalt: Blir reisen avbestilt tidligere enn 14 dager før reise, vil halve prisen på reisen bli refundert. Er det kortere tid en 14 dager før reisens start, blir ikke noe refundert.

Force majeure:Hvis dere opplever noe uforutsett, eller ankomsten blir forsinket,ta kontakt med meg. Jeg tilpasser turen og frakter dere til hotellet.

Bestillingsskjema for tur.

Her legger dere inn bestillingsinformasjon. Hvis det er en familie med samme adresse, så holder det med at èn person fylle ut alle feltene og antall reisende. Da behøver dere bare å fylle ut de obligatoriske (uthevet skrift) + høyde på personen (hvis dere har lånesykkel) på de andre deltagerne.

Bestill her, og du vil snart motta en bekreftelse på e-post om reservasjonen, en innbetalingsfaktura av depositum og en faktura på restbeløpet. Vil du betale med kort (paypal) betaler du depositumet på betalingssiden når du får fakturaen, så velger du resten av reisen på betalingssiden og betaler restbeløpet seinest 30 dager før reisen